Начин на игра - Форум
Четвъртък, 29.06.2017, 00:03
Добре дошли Гост
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум » Test category » kak se slaga ? » Начин на игра (Начин на игра)
Начин на игра
batmanДата: Неделя, 26.02.2012, 17:54 | Съобщение # 1
Сержант
Група: Администратори
Съобщения: 23
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
CS 1.6 е игра, в която Терористи се бият срещу Контра Терористи. Битката се провежда в рундове, които продължават от около 2 до 5 минути. Тези два отбора са вкарани в карта с някаква цел, която те трябва да изпълнят, както и да елиминират противоположния отбор. Има 3 основни официални типа карти, като двете най – често срещани са "demolition" (унищожаване) (de_dust, de_dust2, de_aztec), и карти Counter Strike – освобождаване на заложниците (cs_assault, cs_militia, cs_office). Също така има и VIP карти, където един играч е VIP и неговият отбор трябва да го защитава, докато не стигне определена дестинация.

Всеки рунд започва с появяване на двата отбора на точно определени места от картата. Обикновено има "freeze time", по време на което играчите не могат да се движат,а купуват оръжията, които ще използват за рунда. След това започва битката, изпълнявайки и целите. Терористите се опитват да заложат бомби на местата, обозначени на картата за тази цел, а Контра Терористите се стремят да обезвредят експлозивите, както и да елиминират всички терористи. На картите със заложници, терористите обикновено се появяват близо до заложниците, за да ги охраняват, а контрите трябва да проникнат в тила на противника, да вземат заложниците и да ги ескортират до "зоната за спасяване", която е близо до мястото им на появяване. Ако играч бъде убит по време на рунда, той остава мъртъв, докато рунда не свърши и не започне друг. Докато е мъртъв играча може да следи как се развива хода на играта.

Точки се присъждат при достигане на целта или при убиване на всички играчи от противоположния отбор. На табло в играта се записват резултатите от победите на отборите, както и се води статистика за броя на вашите убийства и смърт.
 
Форум » Test category » kak se slaga ? » Начин на игра (Начин на игра)
Страница 1 от 11
Търси: